Статистика за профила
Днес2
Вчера5
Общо3,053
Регистриран15.02.2008
П. вход30.12.2008 (17:31)

Дискусия

kak mislite trqbva da se re6i problema s horata koito mamqt i\ili ne vra6tat lista (vsi4ki zn 4e 4engetata ne deistvat)

преди: 2 месеца
Te sa idioti i spored men triabva da im se iztrie profila ot Kefche i ako iskat da imat prfil otnovo Kefche da ne im pozvoliava!!!

преди: 5 месеца и 6дни
еми според мен да са баннати

преди: 5 месеца и 16дни
mi nz az nqmam tak1v problem

преди: 5 месеца и 21дни
незнам

преди: 5 месеца и 23дни
**-**##|##steelita##|##**-**##|##bibss##|##na men mn hora ne sa mi vr16tali ... praqt se na zaspali ! dilinka_96 - *-*-* Които не се правят на заспали е добре, но има такива които само държат надписа в профила си!*-*-*

**-**##|##steelita##|##**-**##|##bibss##|##na men mn hora ne sa mi vr16tali ... praqt se na zaspali ! dilinka_96 - *-*-* Които не се правят на заспали е добре, но има такива които само държат надписа в профила си!*-*-* saglasen s1m napalno

**-**##|##bibss##|##na men mn hora ne sa mi vr16tali ... praqt se na zaspali ! dilinka_96 - *-*-* Които не се правят на заспали е добре, но има такива които само държат надписа в профила си!

KVI SA TIQ

mi nz

v dr mi reg. mn malko hora vra6tat

преди: 6 месеца и 2дни
ami mozse da nme sa videli ili dfa sa po4ivka ne se pravqt na zaspali

na men mn hora ne sa mi vr16tali ... praqt se na zaspali ! dilinka_96 -

em s buhalkata i gotovo i po edno na grab1t im

преди: 6 месеца и 5дни

преди: 6 месеца и 26дни
eide barzo da gi ubiem mn mn te lofkem adi bsf

показвам от 0 до 15 (общо: 16)

Български | English | Deutsch | Türkçe | Русский | Română Copyright © 2009 Kefche All rights reserved. За контакти