Статус: 35532
Статистика за профила
Днес8
Вчера17
Общо4,956
Регистриран25.03.2008
П. вход14.07.2008 (13:43)

Дискусия

ako vi obidyat v kef4eto na siob6tenie kakvo 6te mu pi6ete

преди: 2 месеца и 21дни
shte mu/i kaja da si gleda rabotata

преди: 6 месеца и 4дни
6te go banna minus 20 listq v prodaljebie na 2,3,4,5,6,7,kolko dena iskam

преди: 6 месеца и 6дни
6te mu otvyrna sys sy6toto i skoro 6te go zavrq samo s dumi tam kadeto e izlqzyl i 6te mu zatvorq pluvalnika

преди: 6 месеца и 8дни
shte mu kaja da si gleda rabotata

преди: 6 месеца и 9дни
iaz 6tqh da gfo naapsyvam mn golqm kef 6te mi pravi

преди: 6 месеца и 12дни
6te gi napsuvam qko

преди: 6 месеца и 23дни
Ами...щом ме обижда значи е тъп...и въобще няма да се занимавам с него...на такива мога само да им се смея в лицето...

преди: 6 месеца и 23дни
6e mu otgovora originalno i 6e mu zatvora ustata

преди: 7 месеца и 9дни
6a go psuvam

ше му кажа да не ме занимаа с глупости...

**-**##|##cyanide_sun##|##Да си ходи на майната и да не ми дава тъпи съвети да не му кажа къде да си ги навре*-*-* **-**##|##cyanide_sun##|##Да си ходи на майната и да не ми дава тъпи съвети да не му кажа къде да си ги навре*-*-* **-**##|##cyanide_sun##|##Да си ходи на майната и да не ми дава тъпи съвети да не му кажа къде да си ги навре*-*-* **-**##|##cyanide_sun##|##Да си ходи на майната и да не ми дава тъпи съвети да не му кажа къде да си ги навре*-*-* **-**##|##cyanide_sun##|##Да си ходи на майната и да не ми дава тъпи съвети да не му кажа къде да си ги навре*-*-* **-**##|##cyanide_sun##|##Да си ходи на майната и да не ми дава тъпи съвети да не му кажа къде да си ги навре*-*-* **-**##|##cyanide_sun##|##Да си ходи на майната и да не ми дава тъпи съвети да не му кажа къде да си ги навре*-*-* **-**##|##cyanide_sun##|##Да си ходи на майната и да не ми дава тъпи съвети да не му кажа къде да си ги навре*-*-* **-**##|##cyanide_sun##|##Да си ходи на майната и да не ми дава тъпи съвети да не му кажа къде да си ги навре*-*-* **-**##|##cyanide_sun##|##Да си ходи на майната и да не ми дава тъпи съвети да не му кажа къде да си ги навре*-*-* **-**##|##cyanide_sun##|##Да си ходи на майната и да не ми дава тъпи съвети да не му кажа къде да си ги навре*-*-* brao spr si

мисля ,че 2ма -3ма човека знаят... ще им го върна тъпкано... на 2ма-3ма откачалници им затворих устите много набързо

Да си ходи на майната и да не ми дава тъпи съвети да не му кажа къде да си ги навре

преди: 7 месеца и 12дни
dosega ne sa me obijdali, no ako stane az nqma ni6to da pravq, samo 6te mu/i kaja, ili po - skoro 6te dam suvet 4e po - umniq otstapva vinagi i na men ne mi pravqt absolutno nikakvo vpe4atlenie obidite mu/i

преди: 7 месеца и 13дни
6a go nasera ima6e edno lape na masovite s1ob6teniq be6e nadpisala 4e kaito pi6e tam za lita e laino i az q napaih na nai6to i nakraq ze da mi se opravdava

показвам от 0 до 15 (общо: 22)

Български | English | Deutsch | Türkçe | Русский | Română Copyright © 2009 Kefche All rights reserved. За контакти