**-**##|##cyanide_sun##|##Да си ходи на майната и да не ми дава тъпи съвети да не му кажа къде да си ги навре*-*-* **-**##|##cyanide_sun##|##Да си ходи на майната и да не ми дава тъпи съвети да не му кажа къде да си ги навре*-*-* **-**##|##cyanide_sun##|##Да си ходи на майната и да не ми дава тъпи съвети да не му кажа къде да си ги навре*-*-* **-**##|##cyanide_sun##|##Да си ходи на майната и да не ми дава тъпи съвети да не му кажа къде да си ги навре*-*-* **-**##|##cyanide_sun##|##Да си ходи на майната и да не ми дава тъпи съвети да не му кажа къде да си ги навре*-*-* **-**##|##cyanide_sun##|##Да си ходи на майната и да не ми дава тъпи съвети да не му кажа къде да си ги навре*-*-* **-**##|##cyanide_sun##|##Да си ходи на майната и да не ми дава тъпи съвети да не му кажа къде да си ги навре*-*-* **-**##|##cyanide_sun##|##Да си ходи на майната и да не ми дава тъпи съвети да не му кажа къде да си ги навре*-*-* **-**##|##cyanide_sun##|##Да си ходи на майната и да не ми дава тъпи съвети да не му кажа къде да си ги навре*-*-* **-**##|##cyanide_sun##|##Да си ходи на майната и да не ми дава тъпи съвети да не му кажа къде да си ги навре*-*-* **-**##|##cyanide_sun##|##Да си ходи на майната и да не ми дава тъпи съвети да не му кажа къде да си ги навре*-*-* brao spr si
dosega ne sa me obijdali, no ako stane az nqma ni6to da pravq, samo 6te mu/i kaja, ili po - skoro 6te dam suvet 4e po - umniq otstapva vinagi i na men ne mi pravqt absolutno nikakvo vpe4atlenie obidite mu/i
6a go nasera ima6e edno lape na masovite s1ob6teniq be6e nadpisala 4e kaito pi6e tam za lita e laino i az q napaih na nai6to i nakraq ze da mi se opravdava